Les operadores de la xarxa de fibra òptica a Ascó han pogut realitzar totes les gestions per tenir els primers usuaris connectats a la xarxa. Així, un cop recepcionades les primeres ONTs (routers), s’han pogut fer les primeres proves amb usuaris reals, obtenint resultats satisfactoris.

Des del dilluns, les dues operadores de la xarxa de fibra òptica d’Ascó han estat assessorant els primers usuaris, ja sigui de forma presencial al centre neuràlgic, com els que han sol·licitat informació per telèfon. Aquestes operadores ofereixen servei d’Internet, telefonia fixa i mòbil.

Aquestes operadores disposen d’un estand presencial al Centre Neuràlgic de la població durant aquests primers dies d’implantació, per tal de resoldre qualsevol dubte i facilitar els tràmits de contractació del servei d’internet i telefonia per fibra òptica.

L’equip de govern s’ha mostrat satisfet “de veure com l’inici del desplegament es va desenvolupant correctament, i que el nostre poble pugui gaudir ja de l’alta velocitat amb la xarxa GRETA. Això ens encoratja a seguir desenvolupant projectes que promoguin el progrés econòmic i social del nostre poble”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.