Les Terres de l’Ebre estan des d’aquest dilluns 25 de maig a la fase 2 de la desescalada. Amb l’estrena d’aquesta nova fase ja es permeten les visites a les residències d’àvis, tot i  que amb limitacions i mesures addicionals de seguretat.

A la residència l’onada de Tortosa aquestes visites es limiten a un familiar per resident i durant 30 minuts. No és permet el contacte físic, però després de dos mesos sense veure’s en persona, els familiars, residents i treballadors viuen aquest moments amb molta emoció.

Fins aquest dilluns, en aquesta residència no hi ha hagut cap cas positiu de coronavirus. Des de l’inici de la pandèmia a la residència l’Onada es va crear un protocol sanitari i de confinament molt estricte per tal de protegir els seus residents i evitar la propagació del coronavirus al centre. Ara, amb la fase dos intenten recuperar, poc a poc, algunes rutines.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.