Un cop Andreu Fibla va comunicar que no seguiria al CD Roquetenc la temporada vinent, acceptant l’oferta que li van fer del CF Ulldecona de segona catalana, els directius roquetencs es van ficar fil a l’agulla per trobar un substitut adequat pel proper exercici a tercera catalana. Miquel Àngel Campos, cap de premsa del club, explicava en declaracions a aquest mitjà que “un cop ens vàrem assabentar que el fins ara tècnic ens comunicava la setmana passada la intenció de no continuar el proper exercici, ens vàrem ficar a treballar contrarellotge per trobar una persona adequada per suplir la seva vacant. Els contactes han estat fructífers després de contactar amb David Vilanova que es farà càrrec de la plantilla la propera campanya“. Campos afegia que és un home de club per seguir amb la idiosincràsia de l’entitat, basada amb la gent del planter i amb el procés de canvi i rejoveniment que ha patit l’equip”.

Vilanova, format en les categories inferiors i amb experiència a tercera divisió i en l’àmbit internacional, després d’estar els dos darrers anys als Estats Units a l’escola de David Villa, es farà càrrec així d’un equip que la temporada passada va passar moments de dificultat, situat fins al moment de l’aturada per la pandèmia a sis punts del descens que marcava el Corbera d’Ebre, quinzè classificat amb només 19 punts després de quatre victòries en tot el campionat, set empats i dotze derrotes. El tècnic roquetenc va ser coordinador del futbol base abans d’emprendre l’aventura americana a la DV7 Soccer Academy. Com a jugador va tindre un dilatat currículum militant a equips com la Sénia, el Santa Bàrbara, l’Amposta, el Tortosa i la Rapitenca.

Miquel Àngel Campos avançava que “serà un any d’austeritat tenint en compte la crisi provocada pel Coronavirus. Això no obstant, mirarem de convèncer a jugadors per fer la plantilla la més compensada possible i amb les màximes garanties dintre les possibilitats intentant optimitzar els recursos que tinguéssem“. En aquest aspecte en les darreres hores s’ha avançat el primer reforç que tindrà David Vilanova de cara a la temporada vinent. Es tracta del davanter Aleix Caballé que fins a la passada temporada formava part del Nàstic de Tarragona, després d’haver-se format en les categories inferiors del conjunt quadribarrat i passar després pels equips de formació del Tortosa, Amposta i Rapitenca.

Respecte a la decisió federativa de donar la temporada per finalitzada Campos comentava que “ha estat una decisió complicada tenint en compte que no hi havia precedents, que nosaltres acceptem per descomptat, però caldria que la Federació Catalana de Futbol es plantegés tindre prevista aquesta situació de cara a un futur perquè existís una normativa o reglamentació perquè no tornés a passar el desconcert i la incertesa que ha provocat totes aquestes circumstàncies que estem vivint a hores d’ara“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.