Des de les regidories de medi ambient, promoció econòmica i turisme de Campredó, durant aquests primers dies de desconfinament, s’ha posat en marxa la campanya “Campredó, omplim de flors els balcons”, la qual consisteix en el lliurament d’una flor a totes les llars del poble. Es farà lliurament d’aquestes flors en diferents comerços locals.

Aquesta campanya té un doble vessant. D’una banda, consisteix a incentivar a la gent per comprar al poble, a la vegada que posar una mica de llum i color a les nostres cases en aquest tram final del dur confinament va que hem sofert.

Han comptat amb la col·laboració de diferents comerços del municipi, que s’encarregaran de lliurar una flor per habitatge. Així mateix, l’empresa Planters Estorach s’ha encarregat del conreu de les plantes, així com del seu repartiment pels establiments. Cal evitar sortides innecessàries, per la qual cosa cal que la gent compri als comerços de casa.

La campanya té el seu seguiment en les xarxes socials per mitjà de l’etiquetatge @infocampredo. Totes les persones participaran en un sorteig d’un sopar o dinar per a dos persones en un restaurant de la localitat.

Una acció més per a reforçar la campanya de “El comerç de casa” que té en marxa la regidoria de promoció econòmica i turisme per tal de contribuir a l’adquisició de consum de casa nostra.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.