Una pintada a la Foradada, el segon cim més alt de la serra del Montsià i un emblema de la Ràpita, ha provocat una onada d’indignació a les xarxes socials. Desenes de tuitaires s’han queixat per aquesta bretolada. “Hi ha gent que li agrada destrossar-ho tot, i destrossar és no estimar, ni a la terra, ni a la natura, ni els que formen part de tot l’ecosistema”, diu en una piulada Ferran Serés. “Han embrutat la Foradada! Maleïda mala educació! Maleïda ignorància! Maleïts esprais! Maleïda incultura! Maleït l’etern tant se me’n fot tot! Visca La Ràpita!”, es lamenta en una l’atra piulada Escorpí.

Els tuits d’indignació per aquesta pintada en un dels indrets del Montsià més visitants pels excursionistes han anat en augment al llarg de la jornada. “Tan de bo existís la pena de confinament perpètua a cada ésser humà que faci coses com aquestes a la natura. Estic farta de veure pintades, estalactites arrencades, meravelles naturals mutilades, deixalles per tot arreu… fotem molt de fàstic”, diu Anna en una altra piulada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.