‘Ben Trobats’, el magazín matinal de La Xarxa torna a les pantalles de les televisions locals aquest dilluns. Després de dos mesos de parèntesi, el programa es reprèn, en principi, en un format més reduït que l’habitual. L’espai arrenca amb una hora de durada, entre les 11h i les 12h i, amb la missió d’anar mostrant la realitat quotidiana de ciutats i pobles de Catalunya en funció de les diferents fases de desconfinament.

El programa, conduït des del plató per Clara Tena i David de Dios, recupera els espais habituals i comptarà amb la participació de periodistes de les televisions de proximitat en diferents connexions amb el territori.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.