Els consells esportius de les Terres de l’Ebre han convocat el Campionat Territorial d’Escacs Escolar Online, un dels esports que malgrat el moment de confinament que s’està vivint per la Covid-19 permet fer-se gràcies a les noves tecnologies.

Hi podran participar tots els esportistes en edat escolar de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d’Ebre, des de prebenjamins fins a juvenils inclosos jugant pel sistema suís a 6 rondes. Per jugar es precisa tenir mòbil, tauleta o ordinador, i tots els inscrits rebran un tutorial on s’explicarà el programa informàtic que es farà servir i que permetrà als jugadors acordar el dia i hora de la partida d’acord al quadre de competició.

El campionat compta amb el suport tècnic del Club Escacs Tortosa i s’ha previst per als dies 2, 5, 9, 12,16 i 19 de juny. Arran de la crisi del coronavirus es van suspendre els Jocs Esportius Escolars de Catalunya i des dels consells esportius es vol, a mesura que ho permetin les diferents fases de desconfinament, anar oferint alternatives i propostes per mantenir actiu l’esport en edat escolar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.