La URV amplia la seva oferta de màsters a distància per al curs vinent. A les 10 titulacions que ja es podien cursar completament a distància i els 17 que eren semipresencials, la Universitat n’incorporarà 14 més que es podran cursar online, com a mínim el primer quadrimestre del curs 2020/2021, davant la incertesa de com es podrà començar a treballar al setembre. Conjuntament suposa gairebé la meitat dels 54 màsters que ofereix actualment la URV als quals se sumen 8 ensenyaments més que també són semipresencials. També facilitaran que es pugui cursar un màster a temps parcial per conciliar amb la feina i la vida personal.

Els màsters presencials que impartiran el primer quadrimestre totalment virtual són els de Begudes Fermentades; Gestió d’Empreses Tecnològiques, i Nutrició i Metabolisme. Mentre que els estudiants podran escollir si volen seguir el primer quadrimestre a distància o de manera presencial en els màsters d’Ensenyament de Llengües: Espanyol com a Llengua Estrangera, i de Síntesi, Catàlisi i Disseny Molecular. Els màsters que ja s’ofereixen totalment virtuals són Dret Ambiental; Enginyeria Computacional i Matemàtica; Identitat Europea Medieval; Mecànica de Fluids Computacional, i Tecnologia Educativa: E-learning i Gestió del Coneixement. N’hi ha 4 en què l’estudiant escull la modalitat i que són Dret de l’Empresa i de la Contractació; Enginyeria de la Seguretat Informàtica i Intel·ligència Artificial; Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania, Investigació en Ciències de la Infermeria, i Dret de l’Administració Pública.

La URV tampoc cobraran per reservar la plaça durant la preinscripció als màsters del curs vinent per “facilitar l’accés a l’especialització en un moment complex” per als futurs estudiants.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.