Segueixen pujant els casos sospitosos d’afectats per la Covid-19 a l’Ebre. De les dades que ens ha facilitat el Departament de Salut es desprenen que els casos de possibles sospitosos ha ascendit respecte al dia anterior en 176 casos més i 71 en les residències, durant la jornada del divendres festiu de l’1 de maig. Aquestes dades deixen els registres en 2.565 i 660 en residents a les residències.

D’altra banda, segons els confirmats per prova diagnòstica (els que s’han fet el test ràpid i la PCR), han estat dos els casos registrats que deixen el total de diagnosticats en 203 persones. En les darreres 48 hores no s’ha registrat cap èxitus a la regió sanitària de les Terres de l’Ebre, d’acord amb les dades registrades, deixant aquest capítol amb 42 defuncions de les quals 15 han estat reconegudes com a casos positius. Respecte a les altes hospitalàries són 116 persones les que han estat donades d’alta un cop superada la malaltia.

Informació declarada per les funeràries

Un total de 42 persones fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 7 han mort a una residència, cap a un centre sociosanitari i 7 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació, tal i com es va ordenar des del Departament de Salut a les funeràries que declaren diàriament els casos de coronavirus difunts.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.