El Departament de Salut ha registrat aquest dissabte 95 casos sospitosos de coronavirus a la regió sanitària de les Terres de l’Ebre, elevant a 1.707 el nombre de possibles positius. D’altra banda els casos confirmats continuen estables i segueixen sent 189 els positius acumulats, els mateixos que en la jornada de divendres. Igualment els èxitus continuen sense novetats deixant en aquest cas en 37 les persones mortes a causa de la Covid-19 d’entre ells 14 de confirmades per la malaltia i 23 defuncions de possibles sospitosos. Per la part positiva d’aquesta crisi sanitària, s’han donat ja 107 altes hospitalàries.

Informació de les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Dels èxitus confirmats per aquestes, 6 han mort a residències, cap a un centre sociosanitari i 6 al domicili.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.