Balfegó, empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comercialització de tonyina roja de l’Atlàntic i el Mediterrani, ha posat en marxa una botiga online per a la venda de la seua tonyina roja a particulars a tot el territori espanyol. L’empresa ha decidit posar en marxa aquest projecte, que respon a les peticions de molts dels seus clients, amb l’objectiu de fer arribar el seu producte a totes les llars, i ho fa ara adaptant-se a les circumstàncies actuals definides per la crisi Covid-19.

Les comandes, a partir d’un quilo de tonyina, s’entregaran amb el mateix empaquetat professional que caracteritza els enviaments de Balfegó al sector de la restauració i els mercats, i arribarà al domicili de client en un termini màxim de 48 hores, sense cost addicional per a les destinacions peninsulars.

Per a això, Balfegó ha dissenyat la pàgina web: La botiga de la tonyina roja Balfegó, d’ús molt senzill i intuïtiu, en la qual els clients poden triar entre diferents parts i talls de tonyina roja. L’empresa ha establert diferents formats de venda: rodanxes, tables i sakus, per facilitar la manipulació i consum del producte segons les necessitats de cada client. A la web es faciliten les característiques de cada part de la tonyina, els seus valors nutricionals i saludables, així com suggeriments de preparació i cuinat, i un vídeo explicatiu sobre l’adequat procés de descongelació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.