L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, veu “poc probable” que se celebri enguany la Festa del Renaixement, segons que ha declarat aquest dilluns a preguntes dels periodistes en una de les habituals compareixences que fa per Facebook Live. Tot i que la decisió encara no està presa, el govern municipal és conscient que la situació provocada per la pandèmia del coronavirus obligarà a suspendre-la.

La Festa del Renaixement, que enguany arribava a la 25ena edició, és un dels esdeveniments festius més multitudinaris que se celebren anualment a la capital del Baix Ebre i en el format actual és totalment incompatible amb les mesures preventives establertes per les autoritats governamentals i sanitàries.

La suspensió més que probable de la Festa del Renaixement, no serà l’única perquè en una situació similar es troben el Festival de Jazz de Tortosa, les festes majors dels pobles i barris del municipi i també les festes majors de la Cinta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.