El Patronat Municipal de Turisme de l’Ampolla ha decidit suspendre la XXX Diada de l’Ostra de l’Ampolla, que s’havia de celebrar el 10 de maig, davant la pròrroga de l’estat d’alarma fins al 26 d’abril i la incertesa de com es tornarà a la normalitat,  

De la mateixa manera, també queden suspeses les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla que havien de tenir lloc del 9 al 24 de maig a diferents restaurants del municipi, ja que no se sap si els establiments de restauració podran estar oberts en aquestes dates. 

El Patronat Municipal de Turisme considera que encara que al maig es permetès sortir al carrer en normalitat, les mesures preventives de distanciament social continuaran vigents i seria molt difícil de respectar en una festa que reuneix tan públic. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.