L’Ajuntament de Roquetes ha decidit nomenar ‘Roquetenc de l’any 2019’ a tots els xiquets i xiquetes del municipi pel seu comportament davant la crisi sanitària provocada pel coronavirus. El nomenament s’ha fet públic a través de les xarxes socials de l’Ajuntament aquest 14 d’abril, dia que es commemora el 170 aniversari de la segregació de Roquetes del municipi de Tortosa. Amb tots els actes suspesos a causa del confinament, l’Ajuntament ha mantingut aquesta elecció que distingeix una persona o grup de persones que durant l’any hagin tingut una rellevància a qualsevol nivell, ja sigui esportiu, cultural, social, econòmic, etc.

En el comuniciat que ha fet públic l’Ajuntament assenyala que enguany “cal valorar i agrair públicament a totes aquelles persones que han ajudat a fer possible que el confinament s’hagi dut a terme d’una manera excepcional, els botiguers i botigueres, les cosidores de mascaretes, les voluntàries d’acompanyament emocional, els treballadors que han repartit medicaments i han atès els serveis socials, els mitjans de comunicació, els professionals sanitaris, a tots i cada una dels Roqueteros i Roqueteres que d’una manera responsable i solidària s’han quedat a casa, però per damunt de tots i totes volem destacar a aquells menuts i menudes que sense saber molt bé el que està passant han fet un esforç descomunal i no han sortit al carrer. Aquest any el Roquetenc de l’any 2019 són tots els xiquets i xiquetes de Roquetes que amb la seva valentia i comportament han fet front al confinament del COVID_19 donant color amb els seus arcs de Sant Martí a la lluita contra la pandèmia. Moltes gràcies a tots i totes per encomanar-nos la vostra força”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.