La Setmana Santa a les comarques de l’interior de les Terres de l’Ebre (Terra Alta i Ribera d’Ebre) també està passant factura, tan pel que fa al sector turístic com al comerç. A la comarca terraltina el sector del turisme és un dels més afectats tenint en compte que passa de llarg del 90% d’ocupació. Però ara tocar mirar endavant i ja estan treballant amb la gastronomia local i la natura. A la Ribera d’Ebre, la situació no és molt millor. La comarca no només ha perdut la Setmana Santa sinó que gran part de la temporada de Ribera en flor. Un futur per a les dos comarques incert però que miren de treballar amb optimisme per quan acabe l’estat d’alarma i s’aixeque el confinament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.