L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcanar ha engegat una nova mesura de caràcter social que portarà l’accés a internet a totes les famílies amb xiquets i xiquetes que realitzen els seus estudis primaris o secundaris als centres educatius del municipi.

Es tracta d’un servei d’accés a internet mitjançant radiofreqüència a 5 Ghz i una velocitat per connexió de 15 megues simètrics. “D’aquesta manera se’ls garanteix el seu dret a l’educació pública”, comenta Maribel Ramon, regidora d’Educació.

El consistori ha arribat a un acord amb l’empresa e-Ports per tal que les famílies amb menys recursos econòmics puguen seguir el tercer trimestre escolar de forma telemàtica mentre dure el confinament.

Les despeses i costos generats per l’amplada de banda seran assumits mensualment i amb la seua totalitat per part d’e-Ports fins a finals de curs, mentre que l’Ajuntament es farà càrrec de la despesa d’instal·lació del paquet de connexió. “Agraïm a l’empresa la seua generositat i la disponibilitat a donar forma a aquest projecte tan important pe als xiquets i xiquetes del poble que no tenen connexió a internet”, afegeix Joan Roig, alcalde d’Alcanar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.