El balanç de persones afectades per la pandèmia del coronavirus a les residències de la gent gran de les Terres de l’Ebre és d’un mort, onze hospitalitzats i dos diagnosticats més, pertanyents a dos centres, i amb un total de 21 professionals aïllats, segons ha informat aquest dimecres el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

En el global de Catalunya, un total de 1.123 persones residents en centres per a la gent gran han mort per coronavirus, 214 més que les informades aquest dilluns. A més, 1.906 persones que viuen en residències de gent gran han estat diagnosticades de coronavirus, 170 més que aquest dilluns. Aquestes persones estan aïllades, estan sent tractades i la seva atenció segueix els protocols marcats pel Departament de Salut. A banda, 448 residents estan hospitalitzats, 55 més que dilluns.

Fins aquest dimarts, 239 residències tenen persones diagnosticades de coronavirus, i 335 tenen persones amb símptomes, 574 en total, 33 menys que les informades aquest dilluns, i poc més de la meitat de les 1.073 residències públiques i privades que hi ha al país. Pel que fa als professionals, 4.191 d’un total de més de 75.000 estan aïllats o tenen símptomes, gairebé 200 menys que dilluns.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.