La societat mercantil Baix Ebre Innova ha aprovat suspendre el pagament del lloguer durant el mes d’abril a les empreses instal·lades al viver de Camarles, una moratòria que probablement es mantindrà el mes de maig. Així es va acordar en l’última reunió del consell d’administració de la societat del Consell Comarcal del Baix Ebre atesa la situació d’excepcionalitat per la crisi sanitària.

Els membres del consell d’administració de Baix Ebre Innova sostenen que les empreses instal·lades al viver han vist afectada la seua activitat econòmica pel confinament i no poden seguir treballant amb normalitat. Actualment, hi ha instal·lades 21 empreses al viver i a excepció de tres, que són de logística i alimentació, la resta ha aturat la seua activitat per les mesures decretades per l’estat d’alarma.

D’altra banda, Baix Ebre Innova duu a terme l’atenció a les persones i les empreses per correu electrònic, ja que l’activitat de la societat mercantil no està classificada com un servei essencial. També ss’han suspès tots els cursos i jornades d’aquest mes dsabril.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.