Si la pandèmia del coronavirus s’agreugés a l’Ebre, Joventut posaria a disposició 70 places els albergs de Deltebre i Poblenou del Delta. Una iniciativa que té per objectiu acollir infants i jóvens d’entre 6 i 17 anys que no poden ser atesos pels seus familiars per haver contret la covid 19 i trobar-se en ingrés hospitalari o en aïllament.

De moment, aquesta mesura no es necessària a les Terres de l’Ebre. Però el coordinador territorial de Joventut Joan Barberà ha explicat que el seu departament ho té tot a punt per, si en algun moment, es precisa habilitar places d’alberg i fer-ho fer en les màximes garanties.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.