Pepet i Marieta ha publicat el videoclip Stay Home & We’ll Be Free amb què inicia la campanya solidària #seremlliures destinada a recaptar fons per a la Creu Roja. Stay Home & We’ll Be Free és una adaptació del One Love de Bob Marley a vuit idiomes, que Pepet i Marieta ha fet des del confinament. El videoclip ha esta confeccionat a partir de centenars de vídeos de persones confinades que el grup musical ha rebut després de fer una crida per xarxes.

Pepet i Marieta contribueix d’aquesta manera al Pla Respon contra el coronavirus #CruzRojaResponde d’aquesta ONG. El grup ha programat diverses accions com concerts solidaris online, subhasta de cançons i venda de samarretes solidàries

Podeu seguir totes les accions de la campanya a: Instagram, Facebook i  Twitter.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.