La junta de govern de l’ajuntament de Campredó reunida via telemàtica ha aprovat un seguit de mesures econòmiques davant la situació generada per la pandèmia COVI-19 (Coronavirus).

Coneixedors de la delicada situació econòmica esdevinguda per  la paràlisi de l’activitat comercial i pública, la qual afecta tots els àmbits, des de l’Ajuntament de Campredó adoptarem una sèrie de mesures per ajudar als ciutadans i al comerç campredonenc. Aquestes mesures econòmiques i socials són un primer paquet que tenen  la finalitat d’ajudar a les empreses, al comerç i als restauradors locals.

Mesures correctores i d’ajuda a la ciutadania

  • Bonificació en la taxa de terrasses en un 60%.
  • Suspensió de la taxa d’ocupació de via pública mentre s’allargui l’estat d’alarma del mercat setmanal.
  • Ajornar el cobraments dels tributs propis de l’ajuntament de Campredó al l’últim trimestre de 2020.
  • Reducció de les dates dels pagaments a proveïdors, prioritzant autònoms i petites/mitjanes empreses.

Fer un comunicat de suport al comerç, restauració i empreses locals, indicant les mesures preses i oferint el suport de l’Ajuntament de Campredó en tot allò que pugui facilitar recuperar  la situació d’abans d’aquesta pandèmia.

Ajuda a les famílies:

  • Exempció fins a final de curs de la taxa de la llar d’infants La Granota.
  • Estudi per tal d’ajustar les taxes en els diferents serveis a les famílies.

A més a més, es fa una crida a la ciutadania que ara més que mai a consumir productes agroalimentaris de Km 0, comprar al comerç local i fer ús de professionals autònoms així com d´empreses de Campredó, les Terres de l’Ebre i del nostre país, Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.