Els Mossos d’Esquadra han denunciat aquesta tarda de dimecres a la població de Santa Bàrbara, a la comarca del Montsià, un establiment de restauració que atenia els clients a porta tancada fent cas omís al Reial decret 463/2020. El propietari del bar i dos clients han estat denunciats per incomplir el decret d’estat d’alarma imposat per Govern per fer front a la pandèmia del coronavirus.

Amb aquesta són un total de 126 denúncies per incompliment de les restriccions de mobilitat contemplades en el decret, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la crisi sanitària. Entre els casos denunciats, hi ha el de set persones que jugaven un partit de futbol en un carrer de Prat de Comte i unes altres sis que rentaven els seus cotxes en una estació d’autorentat de Deltebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.