La comissió organitzadora del CIBM “Vila de la Sénia” ha anunciat que la celebració de l’edició programada per als dies 25 i 26 d’Abril del 2020 queda suspesa.

Pep Vila, director de la Banda de Música de l’Agrupació Musical Senienca, amfitrió de l’esdeveniment comentava que “La mesura es pren en compliment de les recomanacions sanitàries i seguint les indicacions marcades des de les institucions i organismes competents”. Tot i esperant que per a les dates de la celebració del certamen les mesures de prevenció hagin millorat la situació general respecte al perill de contagi i propagació del coronavirus, entenen que la situació actual impossibilita el treball de les bandes participants per poder preparar la seva actuació.

Per això i per la prudència que aquesta situació ens obliga a tenir, ens veiem amb l’obligació de cancel·lar aquest esdeveniment que de manera ininterrompuda ha celebrat catorze edicions a la Sénia. Treballarem per poder celebrar-lo en altres dates que decidirem i anunciarem una vegada normalitzada la situació. Volem enviar un sincer agraïment a les bandes i directors participants per la seva predisposició i implicació: Grup de Metalls de l’ESMUC, Banda Simfònica de les Terres de l’Ebre, Banda Municipal de Castelló i la banda de l’Agrupació Musical Senienca“, ha sentenciat el director del certamen.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.