La Fundació PortAventura ha donat 500.000 euros per comprar respiradors d’última generació per als set hospitals públics de la Tarragona i l’Ebre. S’instal·laran al Joan XXIII de Tarragona, al Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, a l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus, el Verge de la Cinta de Tortosa, el Pius Hospital de Valls, l’Hospital del Vendrell i l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre. La Fundació vol contribuir i sonar suport al sistema sanitari del territori i ha enviat el seu agraïment al personal sanitari pel “gran esforç i dedicació” que estan a combatre el covid-19.

“En aquesta situació excepcional, des de PortAventura World volem bolcar tots els nostres esforços i contribució en el suport a el sistema sanitari. Igualment ens agradaria reconèixer i agrair la gran dedicació i l’esforç del personal sanitari que, des d’aquests hospitals i molts a tot Espanya, estan lluitant a primera línia per combatre el brot de Covid-19”, ha assenyalat Arturo Mas-Sardà, president de PortAventura World.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.