El sector de la restauració és un dels afectats per la pandèmia del coronavirus. Amb el decret de l’Estat d’alarma els establiments com restaurants, bars i espais d’oci tenen prohibit obrir portes. Tots ells amb les terrasses recollides i cartells que avisen del tancament (de mínim 15 dies) i el futur resta incert. Des del sector remarquen que aquesta mesura tindrà conseqüències econòmiques per autònoms i empresaris.

Les autoritats alerten que només s’ha de sortir de casa en casos concrets com anar al supermercat, farmàcies o en casos d’extrema necessitat. Subratllen a més que l’abastiment d’aliments i productes de primera necessitat està garantit. S’ha d’evitar per tant, les aglomeracions als supermercats, mantenir la distància de seguretat de metre i mig i romandre el menor temps possible dins als establiments.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez