L’ajuntament de Tortosa ha comunicat que han quedat suspeses totes les visites a la residència de la Santa Creu de Jesús. Només es permeten les que tenen urgència justificada i prèvia autorització del centre. També diu el comunicat que han emès des de la llar de la Santa Creu de Jesús que s’evitin al màxim les visites al centre sociosanitari.

El comunicat diu el següent:

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu és un moment crucial per la prevenció i protecció davant el COVID-19, és per això que us demanem la màxima col·laboració per protegir a les persones ateses al nostre centre.

Des de la Direcció General de l’Autonomia Personal i la Discapacitat del Departament de Treball, Afers Socials i Families, ens han fet arribar les instruccions a seguir a les residències:

Aquestes són:

Se suspenen les visites a la residència i només es permetrà l’entrada en cas d’urgència justificada, i sempre amb la valoració i aprovació de la direcció del centre.

El centre posa a disposició dels familiars que ho requereixin, un telèfon per comunicar-se amb les/els residents i personal del centre (977500533).

El centre de dia romandrà tancat fins a nou avís.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració, davant la situació que ens afecta.

Per qualsevol dubte restem a la vostra disposició. Podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon d’informació del centre  (977500533).

Equip de la Residència i Llar de la Santa Creu, Jesús-Tortosa.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.