Arrel de la decisió del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya de suspendre l’activitat acadèmica, per evitar la propagació del coronavirus, el Consell Comarcal del Montsià ha decidit suspendre totes les rutes de transport escolar de la comarca a partir de demà 13 de març i fins al dia 27 del mateix mes.

Pel que respecta el Servei de transport adaptat:

A partir del dilluns dia 16 de març de 2020, i fins a nova indicació, restaran suspeses les rutes del servei de transport adaptat amb destinació als serveis situats als municipis d’Alcanar i Campredó, gestionats per la Fundació Mercè Pla.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.