La Final Territorial de Natació, dels Jocs Esportius Escolars ebrencs que es va disputar al Complex Win de Tortosa va classificar els primers nedadors i nedadores ebrenques per al campionat d’Espanya.

Prop més de dos cents nedadors i nedadores es van aplegar dissabte al complex esportiu de la capital del Baix Ebre per disputar la Final Territorial de Natació, dels Jocs Esportius Escolars ebrencs. Una competició en la que han competit les categories de prebenjamí fins la cadet repartits en un total de cinquanta sèries entre els diferents estils de braça, papallona, esquena i lliures.

Els nedadors amb millors cronos s’han classificat per la Final Nacional, que tindrà lloc el pròxim dos de juny a Igualada. En categoria aleví, el nedador ampostí Nikita Pau Poparcea, en 100 metres esquena, i Marc Jordà en 200 metres croll, que han aconseguit la mínima per als campionats estatals.

Pel que fa a l’actuació dels amfitrions, el Club Natació Tortosa, destacar els podis d’Hugo Toris, segon als 200 estils i als 400 lliures en categoria absoluta; Josep Maria Rosselló, amb el títol en 100 esquena i segon en 100 metres papallona en categoria aleví; Júlia Díaz, segona en 100 metres lliures i 50 esquena, i Jana Forgas, tercera en 50 braça, en categoria benjamí.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.