A la lliga Amateur de futbol 7 femení de les Terres de l’Ebre segueix la lluita al capdavant de la classificació. Amb la Plana de Sta Bàrbara, líder, i l’Alcanar, segon, empatats a 54 punts.

El conjunt planer va haver de suar, i molt, per imposar-se 1-2 al camp del Jesús y Maria. L’equip d’Agustí Martí va disputar el partit amb només 8 jugadores i sense portera, posició que van ocupar Eli i Maite. Les locals es van avançar al marcador gràcies a un gol de Yasmina Lopez al minut 12. Però dos gols d’Andrea Simon abans del descans, li van servir a la Plana per donar la volta al marcador.

A la mateixa categoria l’Escola Delta va guanyar al Tortosa-Ebre B per 1-3. Les tortosines es van avançar amb un gol d’Anna Bernat al minut 14. Però les visitants van remuntar amb un doblet de Tània, minuts 19 i 55. Anna Torta va sentenciar al 50.

El Femení Alcanar, va golejar dissabte per 0-7 a l’Arnes B i el Gandesa, 3r però ja a 9 punts dels dos primers també va guanyar per 6 – 0 al Batea. Altres resultats de la jornada van ser: Roquetenc 0 – Ginestar 7; Campredó 3 – Remolins-Bítem 2; la Plana B 1 – Tortosa-Ebre 2 i Rapitenca 3 – Arnes A 0.

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez