Després de tancar per manteniment i millora del centre, MónNatura  continua amb la seua oferta per a tota la família per envoltar-se de la natura i l’ornitologia del Delta de l’Ebre. Una sèrie d’activitats que es fan més necessàries que mai per a comprovar la seua fragilitat evident després del temporal Glòria.

MónNatura Delta de l’Ebre és un gran centre pensat per entendre i gaudir del nostre entorn natural. La sal, la pesca tradicional o l’observació d’ocells són els tres grans fils conductors que mouen i condueixen MónNatura Delta de l’Ebre, format per un conjunt d’espais que dóna valor a aquest territori i a la biodiversitat que l’envolta.

Algunes de les activitats més populars, la Visita dels Menuts, està pensada perquè els més petits puguen descobrir la riquesa del Delta. Tampoc hi poden faltar les sortides d’iniciació ornitològica pel Delta de l’Ebre o sortida a la platja del Trabucador, per conéixer la platja més emblemàtica i curiosa del Delta de l’Ebre i que tan afectada s’ha vist pel temporal Glòria.

MónNatura Delta de l’Ebre està situat a la comarca del Montsià, a la part inferior de la llengua del delta de l’Ebre, en un paisatge d’arrossars i llacunes molt característic de la zona. Pertanyent a la Fundació Catalunya-La Pedrera, a MónNatura s’han restaurat els terrenys de les antigues salines de la Tancada, amb una superfície de 41,2 hectàrees, posant en relleu el valor mediambiental de la zona mitjançant diferents espais visitables i una proposta d’activitats lúdiques i didàctiques que permeten conéixer de prop el valor d’esta àrea de llacunes.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.