Agents dels Mossos d’Esquadra han detingut un home com a presumpte autor de diversos robatoris comesos a Santa Bàrbara els darrers dies amb el mètode de l’estrebada, segons que ha confirmat el regidor de Governació de l’Ajuntament, Manel Crespo, a l’emissora local la Plana Ràdio. L’home detingut es dedicava a robar bosses de mà a dones grans, una de les quals es va donar un fort cop al cap en caure a terra i va requerir l’atenció dels serveis mèdics.

Des de la regidoria de Governació de l’Ajuntament de Santa Bàrbara han demanat a la ciutadania no abaixar la guàrdia i han agraït la ràpida intervenció dels Mossos i la col·laboració del veïnat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.