El Circ Raluy Legacy ha suspès les diverses funcions que havia programat aquest cap de setmana a la Ràpita arran de la previsió meteorològica de fortes ventades. Raluy Legacy havia de presentar l’espectalce #THEMAGICFORMULA, un impressionant show que combina diversió, emoció i fascinació, i que ret tribut tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.

El Circ es posarà en contacte amb totes aquelles persones que hagin comprat alguna entrada online. Per a qualsevol consulta relacionada amb l’estada del circ a la Ràpita, s’han habilitat les següents línies telefòniques: 625 54 00 00 / 648 59 17 01 / 695 26 26 99.

El Circ Raluy Legacy lamenta les molèsties que aquesta cancel·lació pugui ocasionar. La gira continua, a Reus, a partir del pròxim dijous 12 de març.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.