L’acte del Consell per la República ha desbordat aquest dissabte al migdia el Parc de les Exposicions de Perpinyà. L’inici de l’acte s’ha hagut de retardar una hora per les aglomeracions en els accessos al municipi i per carretera, que ha generat diversos quilòmetres de cua. Amb tot, milers de persones es concentraven des de primera hora amb estelades, senyeres i rètols reivindicatius fins a la intervenció de l’expresident de la Generalitat i eurodiputat Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, així com el president d’ERC, Oriol Junqueras, i la secretària general dels republicans, Marta Rovira. A primera hora del matí, l’alcalde de Perpinyà ha rebut el president de la Generalitat, Quim Torra, i l’eurodiputat Carles Puigdemont.

L’acte el condueixen les actrius Carme Sansa i Lloll Bertran que, en començar han xifrat en 150.000 els assistents.

Autor: