Un tren de rodalies ha estat aturat aquest dijous durant 45 minuts a l’estació de l’Ampolla per una agressió física que ha partit l’interventor del comboi per part d’un passatger que hi viatjava sense bitllet, segons ha informat Renfe a ebredigital.cat.

El tren havia sortit a les 9.36 hores des de l’estació de Tortosa i havia d’arribar a l’estació de França de Barcelona a les 12.27, però a l’Ampolla s’ha aturat per l’agressió de la que ha estat víctima l’interventor. Una patrulla del Mossos d’Esquadra, a requeriment de la companyia ferroviària, s’ha personat al tren i ha fet baixar el viatger que no portava bitllet. L’home ha explicat als Mossos que volia pagar el bitllet amb targeta de crèdit però segons l’interventor la discussió ha acabat amb una agressió lleu cap a ell. Al cap de 45 minuts aturat, el tren de rodalies ha reprès la marxa en direcció a Barcelona. Renfe ha confirmat que l’interventor agredit presentarà denúncia un cop arribi a la destinació.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.