La xertolina Ragna Debats es va coronar amb la victòria en la prova dels 4 Refugis Senar Stop, a la població argentina de Bariloche, en una prova on van participar 165 atletes. Debats no va tenir rival i es va imposar amb un crono de vuit hores disset minuts i set segons.

L’èxit en la prova transoceànica el va completar el seu marit, Pere Aurell, sent segon per darrera l’atleta local Santos Gabriel Rueda, que es va imposar en la cinquena victòria amb un temps de 6.23.50. Rueda va treure 24 minuts d’avantatge sobre el corredor català.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.