L’equip nacional de rem d’Ucraïna fa una estada al Centre de Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre – Amposta durant els mesos de febrer i març per preparar Tokyo 2020. Entre les esportistes hi ha diversos remers i remeres olímpics.

També aquest mes de febrer, el Centre de Tecnificació ha rebut la visita de les remeres de la selecció espanyola Victòria Cid Centelles i Núria Puig Aguiló, ambdós remeres del Club Nàutic Amposta, i Aitzpea Gonzalez, Izaskun Etxaniz, Iria Jarama i Ondiz Lekubarri durant el mes de febrer al Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre, juntament amb el tècnic de la Federació, del CTE i del Club Nàutic Amposta, David Morales Paz. L’objectiu d’aquesta concentració es centrar-se amb la repesca olímpica.

Divendres 21 l’alcalde, Adam Tomàs, va fer una visita als esportistes concentrats a Amposta i els va donar la benvinguda a la ciutat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.