Del 20 al 22 de març, Tortosa tornarà a recrear la caiguda de la ciutat a mans de les tropes borbòniques. Aquest dimecres, l’Ajuntament de la capital del Baix Ebre ha divulgat el cartell que promocionarà enguany aquest esdeveniment, la programació del qual es donarà a conèixer properament.

L’olor a pólvora i les desfilades de tropes tornaran a omplir els carrers de la ciutat per recrear un dels períodes més decisius de la història de Catalunya: la Guerra de Successió.

Els Miquelets de Catalunya tornaran a ser els protagonistes d’aquests tres dies en què es combinarà la recreació històrica i divulgació  del patrimoni de la ciutat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.