Un motorista ha resultat ferit greu en sortir-se de la via a la C-12B al seu pas per la localitat d’Ascó, aquest matí de diumenge.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, dos patrulles dels Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya, una ambulància del Serveis d’Emergències Mèdiques i un helicòpter medicalitzat qui ha traslladat a la víctima fins al centre hospitalari. S’ha donat l’avís a les 11.40 hores del matí.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.