Alumnes de 4t, 5è i 6è de l’Escola Sant Miquel d’Ascó han visitat el passat 7 de febrer la seu del Banc de Sang i Teixits de Catalunya, juntament de les delegades locals Palmira Caballé, Dolors Jornet i Carme Jornet. En aquesta sortida també hi ha participat la regidora de Benestar Social, Gent Gran i Sanitat, Aida Roigé, que els ha acompanyat en la visita a les instal·lacions, on se’ls ha exposat la importància de la donació de sang i han pogut conèixer el procés de la sang des de que es fa l’extracció fins que arriba a l’hospital per a un pacient.

Aquesta visita s’emmarca en la participació de l’escola en un programa d’Aprenentatge i Servei (APS), que va consistir en la promoció i difusió d’una campanya de donació de sang que va tenir lloc al gimnàs de l’escola el curs passat. Davant la bona acollida d’aquella campanya, a finals d’aquest 2020 s’organitzarà una nova campanya solidària a les instal·lacions de l’escola, comptant amb l’alumnat més gran en les tasques de col·laboradors.

D’altra banda, l’Ajuntament, com ve fent des de fa molts anys, continuarà amb la col·laboració habitual en les quatre campanyes que organitza a Ascó el Banc de Sang: cedint l’espai i col·laborant en els entrepans i begudes que es lliuren als donants. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.