El Banc dels Aliments de Tarragona i els concessionaris Toyota Autoforum uneixen sinergies en la segona edició de la campanya ‘Proace Solidària’; una iniciativa que té per objectiu recaptar aliments que posaran a disposició de les 25.000 persones del territori que ho necessiten.

Tanmateix, la campaña Proace Solidaria neix per conscienciar a tothom de la importància d’ajudar a les persones que més ho necessiten i contribuir positivament a la societat. Per aquest motiu, d’aquest dilluns 17 i fins al 29 de febrer, el concessionari Toyota Autoforum de Tarragona (c/Carabia 5-7, Urb. L’Albada), habilitarà un punt de recollida d’aliments a les seva exposició. No obstant, qualsevol veí de la província pot contribuir al recapte desplaçant-se al seu concessionari Autoforum més proper (Reus, Tortosa, El Vendrell i Valls); i aquests faran d’enllaç amb el punt central de recollida, on es farà el recompte final.

La iniciativa ‘Proace Solidària’ es mantindrà activa durant 15 dies, en el mateix horari d’obertura que els establiments, i s’espera que es pugui igualar o superar els 200kg que es van recollir durant la passada campanya Proace Solidaria 2019. Els aliments més demandats són els no caducs o en conserva; i d’altres com la farina, l’oli o el cacau en pols per la canalla.

Pel que fa al Banc dels Aliments, els seus representants apunten que “els aliments recollits durant el Gran Recapte ja s’estan acabant i que campanyes com aquesta són imprescindibles per tal de poder tornar a omplir el magatzem”.

L’acció ‘Proace Solidaria’, s’emmarca en una projecte d’abast nacional capitanejat per Toyota Espanya amb la Federació Espanyola del Banc dels Aliments. La campanya porta el nom del model de la furgoneta amb la qual es transporten els aliments des de les seus de Toyota fins a les instal·lacions del Banc d’Aliments.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.