La visita del Gavà dissabte la tarda al pavelló municipal ampostí representava una nova final per enganxar-se a la permanència per a un Amposta-Lagrama que va acusar els nervis de la situació crítica en la que es troba i va acabar cedint una nova derrota, encaixant així la tercera ensopegada consecutiva davant rivals directes a la classificació (21-28). Una derrota que encèn els llums d’alarma per a les del Montsià.

Una derrota que deixa les jugadores de Sasa Jovic tocades anímicament, tenint en compte que es medien a un rival que acaba de pujar aquesta temporada a Divisió d’Honor i el fet d’haver encaixat tres derrotes davant rivals directes a la classificació: Sant Joan Despí (17-20), Muchoticket Puchi (30-28) i Gavà (21-28). Ara resten sis finals en el mes i mig que queda de competició i dos emparellaments seran davant rivals directíssims de les de la capital del Montsià: l’Agustinos Alacant (a casa d’aquí a dues jornades) i la visita a Leganés (en la darrera jornada de lliga).

Un Amposta-Lagrama que no va estar gens encertat en els seus tirs a porteria, veia com des del primer minut anava remant contracorrent per darrere al marcador. Un parcial de 0-3 quan només havien transcorregut cinc minuts de joc, precipitava a l’equip de Sasa Jovic a llançaments forçats sense èxit. Al descans s’arribava amb un marcador clarament desfavorable per als interessos ampostins amb un resultat de 8-13.

A la segona meitat sortien les locals enganxades al partit i buscant una reacció que les pugués reenganxar a disputar la victòria. Un parcial de 5 a 2, semblava obrir un bri d’esperança per a les de Jovic. Però el Gavà, va acabar imposant el seu ofici i ho contrarrestava tornant a ampliar el marcador fins a arribar al 21-28 final.

Tot i la derrota el factor positiu és que els quatre perseguidors no han sumat en aquesta jornada: el Muchoticket Puchi a la pista de l’Elda (21-16), la Roca cedia davant el Mislata (30-27), l’Agustinos Alacant era derrotat per l’intractable líder Morvedre (22-29) i el coer, el Leganés, va ser golejat pel Sant Quirze a casa (24-34).

Queden sis jornades per al final del campionat de lliga i el calendari no fa ser gens optimista. La propera sortida serà a la pista del líder, el Morvedre, que no ha perdut partit aquesta temporada i que a la primera volta ja va golejar a les de la capital del Montsià a domicili (21-38). Serà un repte molt complicat per a les ampostines, que en les cinc jornades restants rebran a l’Agustinos Alacant i el Mataró, mentre es desplaçaran a les pistes del Sant Vicenç, Elda i Balonmano Leganés.