Un incendi crema des de les 17:21 hores d’aquesta tarda a un càmping de les Cases d’Alcanar. El foc afecta a set o vuit bungalows que s’han incendiat per causes que encara es desconeixen i seguix sense control la deflagració. No s’ha de lamentar cap ferit en l’incident.

Sis dotacions del Bombers de la Generalitat s’han desplaçat al lloc dels fets i compten amb el reforç de les dotacions del Parc de Bombers de Benicarló, que també s’han desplaçat a la zona així com els Mossos d’Esquadra.

(Ampliarem la informació)

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.