Cinta Espuny ja és la nova presidenta del Partit Demòcrata a les Terres de l’Ebre i és que així ho van decidir per unanimitat els associats i associades en una assemblea celebrada el divendres al vespre i que va comptar amb la presència del diputat al Congrés i secretari d’organització del Partit Demòcrata, Ferran Bel. Durant l’assemblea, Bel va encoratjar el nou equip a seguir treballant pel territori. “És un moment molt important per al país, però també per al territori, estic segur que aquest nou equip estarà a l’altura dels esdeveniments”, va apuntar el diputat.

Per la seua part Espuny va voler agrair tots els suports rebuts i es va comprometre “a escoltar i a treballar incansablement al costat de tots els associats i millorar la comunicació per tal d’enfortir el partit a les Terres de l’Ebre”. En aquesta línia la presidenta es va mostrar determinada a “seguir treballant de forma cohesionada i coordinada a favor de les persones i per impulsar les Terres de l’Ebre”.

L’equip d’Espuny és transversal, paritari i compta amb representants de tot el territori ebrenc. Consta de 12 persones, que són: Carme Valls (Tortosa), Carles Luz (Gandesa), Ferran Bladé (Móra la Nova), Teresa Moya (Amposta), Joaquim Miralles (Arnes), Eva del Amo (l’Ametlla de Mar), René Gonel (Masdenverge), Marina Rojals (La Palma d’Ebre), Jennifer Reverté (EMD Els Muntells), Jordi Borràs (Móra d’Ebre) i Carlos Serra (Deltebre).

Espuny va acabar anunciant un congrés transversal per tal de potenciar les Terres de l’Ebre amb l’objectiu de treballar pel territori. “Volem reivindicar aquells aspectes positius i potencials del territori però també volem detectar les mancances i preocupacions de la gent de l’Ebre per poder-les solucionar”, ha manifestat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.