Aquest divendres, 14 de febrer, es van sortejar les eliminatòries de quarts de final del Campionat d’Espanya/Copa de Sa Majestat La Reina. Reial Betis, Madrid CFF, FC Barcelona Femení, CD Tacón, CDEF Logronyo, Sevilla CFF, Athletic Club i RC Deportivo, estaven al bombo després de classificar-se als setzens de final d’aquesta competició. Les eliminatòries, a partit únic, se celebraran en la jornada del dimecres 26 de febrer.

Després de superar a l’Sporting de Huelva a domicili (0-4) amb gols de Oshoala per partida doble, Jenni Hermoso i Caroline Graham, el Barça que entrena Lluís Cortés i el seu segon, el gandesà Rafel Navarro, s’enfrontaran al RC Deportivo Abanca. El partit es disputarà a la ciutat esportiva de la ciutat comptal a l’estadi Johan Cruyff.

El precedent entre els dos equips d’aquesta temporada, corresponent a la desena jornada de Lliga, es va resoldre amb un 6-1. El conjunt gallec, acabat d’ascendir aquesta temporada, és la gran revelació de la competició i ara mateix ocupa una meritòria cinquena posició.

Al marge d’aquesta eliminatòria cal apuntar que l’equip blaugrana ha passat pàgina d’aquesta competició i s’ha de centrar en defensar el lideratge a la lliga quan rep diumenge a la ciutat esportiva blaugrana a l’equip andalús que serà el proper rival de l’equip de Cortés i Navarro a la competició domèstica. El compromís es jugarà diumenge 16 de febrer a partir de les 16.00 hores.