El 64,6 % dels lectors de l’ebredigital.cat que han participat en l’enquesta formulada pel diari digital no estan d’acord que el partit amistós entre el CD La Cava i el Barça es jugui al camp del Nàstic.
En total han donat la seva opinió 370 lectors A la pregunta “Accepteu l’oferta del Nàstic de Tarragona per acollir el partit amistós entre el CD La Cava i el Barça a favor del Delta?”, un total de 239 lectors (64,6%) s’hi han pronunciat en contra, mentre que 131 (35,4 per cent) ho han fet a favor.

L’ebredigital.cat dona les gràcies a tots els lectors que han participat en aquesta enquesta que ens permet conèixer l’opinió ciutadana.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.