L’Assemblea Feminista de les Terres de l’Ebre escalfa motors per la vaga del 8 de març amb la iniciativa #petjadesfeministes. Aquesta acció consiteix en pintar petjades de color lila als carrers de les poblacions de les Terres de l’Ebre. De moment, aquestes petjades han aparegut a Gandesa, Camarles, l’Ampolla, Tortosa i Alcanar aquest cap de setmana passat. Segons el col·lectiu organitzador d’aquesta acció, en un comunicat, aquestes petjades simbolitzen “el nostre pas ferm cap a la societat” i que aquestes passes “van juntes per totes les Terres de l’Ebre i que mouran i canviaran les coses per reivindicar el nostre lloc al món, ocupem els carrers, les places, els llocs de treball, els centres educatius i sanitaris, els jutjats i els ajuntaments”. A més, l’Assemblea Feminsita assegura que no deixaran d’aparèixer petjades fins al 8 de març.

El col·lectiu feminista també ha assegurat que properament anunciaran més accions a través de les xarxes. Aquestes iniciatives culminaran en la manifestació que hi haurà el 8 de març a Tortosa, a les 12 h, a la plaça Barcelona.

 

 

Autor:

Periodista