La Demarcació Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes ha organitzat per al dimecres, 12 de febrer, la presentació del llibre Tota la veritat. La crònica definitiva dels dies decisius del procés. L’acte tindrà lloc a la seu col·legial a les 19.30 hores i anirà a càrrec de dos dels autors, Roger Mateos i Ferran Casas. Els dos autors desentranyaran i parlaran del contingut de la seua obra en una conversa amb el periodista Oriol Gracià.

Tota la veritat és una obra escrita per sis periodistes que cobreixen habitualment la informació política: Marc Martínez, cap de política de RAC1; Odei A. Etxearte, periodista de política a Vilaweb; Roger Mateos, cap de política a l’agència Efe a Catalunya; Neus Tomàs, directora adjunta d’elDiario.es; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital i Gerard Pruna, cap de política del diari Ara. Els sis periodistes han fet una investigació de dos anys, on han unit els seus recursos i les seues fonts d’informació per tal de realitzar més d’un centenar d’entrevistes. Amb el seu treball expliquen el rerefons i destapen alguns dels secrets més ben guardats al voltant del referèndum de l’1-O. El llibre repassa els fets ocorreguts des de mesos previs al referèndum fins a la situació actual dels presos i exiliats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.