Maçada psicològica la que va encaixar l’Handbol Amposta-Lagrama en el seu desplaçament a Eivissa a la pista del Muchotiket Puchi que es va imposar per un 30 a 28 final que ajusta més les coses per la part baixa de la taula i enganxa a les eivissenques amb el conjunt del Montsià amb dotze punts a tan sols dos de la zona de permanència que marca ara mateix l’Agustinos Alacant. El conjunt ebrenc acumula dues derrotes consecutives en aquest tram de campionat.

El partit era clau i no van entrar gens bé les noies de Sasa Jovic, que acusaven els nervis mentre que les locals ho aprofitaven per col·locar un parcial de 6 a 1 en els primers compassos de partit, fruit de saltar a la pista molt més endollades que les ampostines. A partir d’aquest parcial van dominar tot l’encontre no deixant a les de la capital del Montsià avançar-se ni un sol cop al marcador durant el transcurs de la confrontació. A falta de deu minuts arribava el màxim avantatge durant el primer temps de les de les Illes quan situaven un 14 a 8. Una diferiència de sis gols que mantindrien en marxar al descans amb un 18 a 12.

A la represa les de Jovic sortien amb la intenció d’enganxar-se al partit, amb una defensa més agressiva i intentant aprofitar els contracops. Una dinàmica que les feia apropar al marcador a tan sols dos gols de diferiència amb el 23 a 21 quan s’havien disputat deu minuts de la segona meitat. Un fet que va motivar que el tècnic local sol·licités un temps mort que va sorgir efecte. Un parcial de 7 a 1 situava l’electrònic amb un 30 a 22. Malgrat la reacció visitant en el tram final de partit on no van encaixar cap gol en els darrers deu minuts de partit, va ser del tot insuficient per esgarrapar un empat amb un parcial de 0 a 6 que es va quedar curt per sumar algun punt però que a la vegada li permetia mantindre el golaverage particular respecte al Muchoticket Puchi que a l’anada va perdre per 28 a 20.

Després de perdre dos de les ‘finals’ que li venien davant el Sant Joan Despí i el Puchi, ara toca passar pàgina i pensar en el proper partit que li torna a vindre a l’Amposta-Lagrama una finalíssima per optar a la permanència. Rebrán al pavelló municipal d’Amposta la visita del Gavà (equip que compta amb 4 punts que les ebrenques a la classificació després de guanyar en aquesta jornada a l’Agustinos Alacant per 28 a 18). Un partit on no poden fallar. Serà dissabte vinent a partir de les set de la tarda en un partit on a més estarà en joc l’average particular tenint en compte que l’Amposta va caure a la pista de les gavanovines per tres gols de diferiència (25 a 22).