Aparatòs accident el que va tenir lloc dijous al matí a la carretera CV-135 que transcorre entre la Jana i Cervera del Maestre, on una jove de 26 anys d’edat va sortir finalment il·lesa tot i haver-la d’excarcerar de l’habitacle del vehícle.

L’accident va tenir lloc a un camí paral·lel de la carretera, quan va sortir de la via i va quedar el vehícle bolcat i destrossat, tal com es pot apreciar a les imatges.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, membres dels serveis d’emergències mèdiques, patrulles de la Guàrdia Civil que van atendre a la jove ‘in situ’ després de patir diverses contusions.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.