Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Tortosa han detingut un home de 64 anys, de nacionalitat holandesa i veí de Tortosa, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació del fluid elèctric.

El 31 de gener una patrulla de cada cos policial va acudir a un requeriment ciutadà en una finca ubicada al camí de Soldevila de Campredó. Un cop hi van arribar els agents van detectar una forta olor a marihuana provinent d’una finca veïna on hi havia un xalet amb un magatzem adossat, per la qual cosa van iniciar una inspecció acompanyats pel propietari del terreny.

En les diverses estances del xalet i el magatzem els policies van localitzar una plantació de marihuana composada per 995 plantes les quals disposaven de sistemes de reg, il·luminació, clima i ventilació necessaris pel seu desenvolupament.

Els agents també van requerir una inspecció per part de l’empresa subministradora d´electricitat la qual van constatar que la instal·lació elèctrica de l’habitatge es trobava connectada a la xarxa de manera fraudulenta.

Davant d’aquests fets els agents van arrestar el propietari de la finca com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i també d’un delicte de defraudació del fluid elèctric.

El detingut va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Tortosa el passat dia 1 de febrer i es va decretar el seu ingrés a presó.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.